Get Fit

Personal Training Utrecht

Gratis intake en scan

Personal training Utrecht

More Motion Personal Training geeft trainingen bij jouw thuis, op locatie of in de sportschool. Onze standplaats is Utrecht. More Motion Personal Training heeft een unieke trainingsmethode ontwikkeld waarbij een mix van (kick)boksen, krachttraining en elementen van yoga worden toegepast. Afhankelijk van jouw doelstelling kan er nadruk worden gelegd op één van deze facetten.

Trainings methode

Door onze trainingsmethode worden lichaam en geest op verschillende fronten uitgedaagd. Dit resulteert in een betere conditie,meer flexibiliteit en een sterker lichaam. Daarnaast is de training nooit eenzijdig en zal je naarmate de weken vorderen steeds meer zin krijgen in een nieuwe pads training.

Jouw doelstelling halen

The training courses are adapted to experience and condition. Ideally, we work together for at least 12 weeks so that we can work responsibly towards your objective in three months. The objectives of our customers are diverse, whether it is about losing weight, getting stronger or getting in better shape, More Motion Personal Training assists you in achieving these goals.

F.A.Q.

Meer vragen over personal training in Utrecht? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Hiernaast/onder staan enkele vragen die regelmatig worden gesteld.

4 + 2 =

Kan ik starten als ik lange tijd niet heb gesport?
Als je langere tijd niet tot weinig aan sport hebt gedaan is het verstandig om de intensiteit rustig op te bouwen. Wij passen hier het trainingsschema op aan. De eerste weken staan in het van spieractivatie. Als het lichaam hier goed op reageert, intensiveren we de training om jouw doelstelling te halen.
Is het mogelijk om een enkele training af te nemen ?
Nee dit is niet mogelijk. De minimale afname is 12 personal trainingen, omdat we met dit aantal trainingen ook daadwerkelijk resultaat kunnen behalen. Met name bij (kick)boksen zijn een aantal trainingen nodig, zodat de basistechnieken goed uitgevoerd kunnen worden.
Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een training?
Omdat onze trainingen een combinatie zijn van oefeningen met een kettlebel, suspension training en pads training is er niet veel ruimte nodig. De afmeting van een kleine boksring 4 x 4 m is al voldoende. Je kunt ons natuurlijk altijd mailen of bellen als je twijfelt over de beschikbare ruimte. Als deze te klein is, dan kunnen we altijd contact opnemen met een locale sportschool om daar een geschikte ruimte te huren.
Geven jullie ook voedingsadvies?
We zijn geen diëtisten, maar hebben in de loop der jaren hebben we wel veel kennis vergaart over dit onderwerp. Daarom geven we indien gevraagd wel voedingsrichtlijnen. Als je bijvoorbeeld wilt afvallen, dan is het vaak onontkoombaar om aanpassingen in het voedingspatroon door te voeren.
Heb ik bepaald materiaal nodig?
In eerste instantie niet, wij hebben alle materialen tot onze beschikking. Als je naast de personal trainingen ook zelf aan de slag wilt (dit bevelen we zeker aan), dan is het verstandig zelf een aantal materialen aan te schaffen.
Geven jullie ook groepstrainingen?
Groepstrainingen zijn mogelijk. Deze small group trainingen wordt aan maximaal vier personen gegeven. Bij een grotere groep zijn meer trainers nodig om voldoende aandacht aan techniek en uitvoering te kunnen geven.
Is het mogelijk om te trainen in mijn eigen sportschool?
Bij je eigen sportschool training ontvangen is i.o. mogelijk indien het niet één van de grote ketens betaamt, zoals Basic-Fit. Deze laten geen externe personal trainer toe.

Gratis intake

13 + 3 =

en_GBEnglish
Share This