Get Fit

Personal Training Hilversum

Gratis intake en scan

Personal training Hilversum

Personal training in Hilversum verzorgt door MMPT, houdt in dat elke training uitdagend en gevarieerd is. We hebben een unieke trainingsmethode ontwikkeld waarbij we (kick)boksen, krachttraining en yoga combineren. Deze trainingen kunnen bij jouw thuis plaatsvinden, op de sportschool of een andere geschikte locatie. In eerste instantie voorzien wij in alle benodigde materialen om succesvol te kunnen trainen.

 

Trainingsmethode

Door onze trainingsmethode worden lichaam en geest op verschillende fronten uitgedaagd. Dit resulteert in een betere conditie,meer flexibiliteit en een sterker lichaam. Daarnaast is de training nooit eenzijdig en zal je naarmate de weken vorderen steeds meer zin krijgen in een nieuwe pads training.

Jouw doelstelling halen

De trainingen worden aangepast naar ervaring en conditie. Idealiter werken we minimaal 12 weken samen zodat we in drie maanden verantwoord naar jouw doelstelling toe kunnen werken. De doelstelling van onze klanten zijn divers, of het nou om afvallen, sterker worden of een betere conditie krijgen gaat, More Motion Personal Training staat je bij in het bereiken van deze doelen.

F.A.Q.

Meer vragen over personal training in Utrecht? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Hiernaast/onder staan enkele vragen die regelmatig worden gesteld.

8 + 9 =

Kan ik starten als ik lange tijd niet heb gesport?
Als je langere tijd niet tot weinig aan sport hebt gedaan is het verstandig om de intensiteit rustig op te bouwen. Wij passen hier het trainingsschema op aan. De eerste weken staan in het van spieractivatie. Als het lichaam hier goed op reageert, intensiveren we de training om jouw doelstelling te halen.
Is het mogelijk om een enkele training af te nemen ?
Nee dit is niet mogelijk. De minimale afname is 12 personal trainingen, omdat we met dit aantal trainingen ook daadwerkelijk resultaat kunnen behalen. Met name bij (kick)boksen zijn een aantal trainingen nodig, zodat de basistechnieken goed uitgevoerd kunnen worden.
Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een training?
Omdat onze trainingen een combinatie zijn van oefeningen met een kettlebel, suspension training en pads training is er niet veel ruimte nodig. De afmeting van een kleine boksring 4 x 4 m is al voldoende. Je kunt ons natuurlijk altijd mailen of bellen als je twijfelt over de beschikbare ruimte. Als deze te klein is, dan kunnen we altijd contact opnemen met een locale sportschool om daar een geschikte ruimte te huren.
Geven jullie ook voedingsadvies?
We zijn geen diëtisten, maar hebben in de loop der jaren hebben we wel veel kennis vergaart over dit onderwerp. Daarom geven we indien gevraagd wel voedingsrichtlijnen. Als je bijvoorbeeld wilt afvallen, dan is het vaak onontkoombaar om aanpassingen in het voedingspatroon door te voeren.
Heb ik bepaald materiaal nodig?
In eerste instantie niet, wij hebben alle materialen tot onze beschikking. Als je naast de personal trainingen ook zelf aan de slag wilt (dit bevelen we zeker aan), dan is het verstandig zelf een aantal materialen aan te schaffen.
Geven jullie ook groepstrainingen?
Groepstrainingen zijn mogelijk. Deze small group trainingen wordt aan maximaal vier personen gegeven. Bij een grotere groep zijn meer trainers nodig om voldoende aandacht aan techniek en uitvoering te kunnen geven.
Is het mogelijk om te trainen in mijn eigen sportschool?
Bij je eigen sportschool training ontvangen is i.o. mogelijk indien het niet één van de grote ketens betaamt, zoals Basic-Fit. Deze laten geen externe personal trainer toe.

Gratis intake

2 + 14 =

nl_NLDutch
Share This